Platform 104

Vanaf vandaag zijn een aantal van de producten van ReMikz en eStherk Ontwerp ook te zien en te koop bij Platform 104 in Rotterdam.

Platform 104 is de verzamelplek voor Nederlandse designers, kunstenaars & creatief talent.
Je kunt er terecht voor onderscheidende dameskleding, (geboorte-)kadootjes, accessoires, schilderijen, tassen, interieurartikelen, kunst, sieraden, heren- en kinder- T-shirts en orginele kado artikelen.

Authentiek, uniek en van Nederlandse bodem.

www.eennulvier.nl

Uiteraard zijn alle producten ook nog via onze webshop verkrijgbaar

IMG_9657 IMG_9658 IMG_9659 IMG_9660 IMG_9661

eStherk Ontwerp

Vanaf vandaag zijn er ook producten van eStherk Ontwerp verkijgbaar via onze webshop.

eStherk Ontwerp maakt net als ReMikz stoere, industriele, unieke, handgemaakte ┬áproducten van oude “afgedankte” materialen en producten.

Kunstmarkt 1 juni 2014

Zondag 1 juni staat ReMikz op de kunstmarkt Montmarte in Molenschot. De ideale gelegenheid om de producten van ReMikz in levende lijve te zien! Op facebook meer informatie over de markt.

Start ReMikz

ReMikz is in 2014 opgericht en ontstaan vanuit grafisch ontwerpbureau Mikz Design.
Met een voorliefde voor materialen en producten met een eigen verhaal en uitstraling was de zijwaartse stap naar het ontwerpen van producten met oude, “afgedankte” materialen en producten een logische stap.
We houden overal onze ogen open en kijken naar mogelijkheden. We kijken voorbij de oorspronkelijke bestemming van de producten en proberen een mooie oplossing te vinden zodat de producten niet op de toch al veel te grote afvalbergen belanden maar een nieuwe functie krijgen.